Переносний зенітно-ракетний комплекс «Стріла-2» вилучено у відставного прапорщика з Вінниці. Експерти підтвердили повну бойову готовність зброї, здатної збивати літаки й гелікоптери.
За словами начальника УМВС в області генерала Валерія Бевза, є інформація, що це не єдина ракета, викрадена під час розформування однієї з військових частин.
Про голодовку має знати Президент
Безстрокову голодовку оголосив вінничанин Віктор Лозінський. Про це він повідомив у своїх листах-протестах, надісланих Президенту України, а також до ВР та обласної держадміністрації. Саме так цей чоловік висловлює свою незгоду з підписанням керівником держави угоди про міжнародний газовий консорціум. За словами голодуючого, наша держава щорічно отримувала від газотранспортної системи шість мільярдів гривень.
Чиє то місто не підметене?..
Передстрайковий стан оголосив колектив Вінницького шляхового управління з ремонту і утримання міських шляхів та споруд. Міська влада винна підприємству 700 тисяч гривень. Робітники місяцями не отримують зарплату, частина з них — у вимушених відпустках. Крім того, за словами начальника управління Леоніда Кудинського, до зими не закуплено матеріали, необхідні для догляду за дорогами взимку, вчасно не вивозиться сміття.
Міський голова Олександр Домбровський пообіцяв комунальникам, які пікетували приміщення виконкому, в найближчий місяць цілком ліквідувати борги із зарплати, а до кінця року розрахуватися з управлінням за виконані роботи.