У власній садибі убито керівника приватного агропідприємства з села Лип’янки Карлівського району Героя Соціалістичної Праці Андрія Фисуна та його дружину. Їх трупи, зі слідами насильницької смерті, у п’ятницю пізно ввечері випадково виявили родичі. Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце надзвичайної події, підтвердила факт умисного убивства і пограбування. Порушено кримінальну справу за ознаками статті 115 (частина 2), тобто убивство за обтяжуючих обставин. Осіб, які вчинили цей тяжкий злочин, одразу встановити не вдалось.
Сказати, що Андрій Фисун — відома в регіоні постать, значить, не сказати нічого, бо він був її своєрідною візиткою, як у ті, так і в нинішні часи. Палкий сподвижник безвідвального обробітку грунту, новатор виробництва зумів досягти неабияких соціально-економічник результатів господарювання, за що селяни ще за життя назвали агропідприємство його іменем.
Зі слів заступника прокурора області Анатолія Савченка, слідством відпрацьовується щонайменше п’ять версій. Найперша — вбивство з корисливих причин. Не виключено, що воно вчинене випадковою людиною або психічно нездоровою. Або ж бродягою. Могла мати місце і помста або мотиви злочину, пов’язані з виробничою діяльністю покійного.