— пообіцяв батько 27-річного П., і своєї обіцянки дотримав. Не криючись, розповів правоохоронцям про бізнес сина, сподіваючись в такий спосіб його перевиховати. За словами батька, наркотичні оборудки тривають у домі от уже три роки, і далі все це терпіти старому не стало сили. Причому до свого бізнесу син залучив дружину й матір, змушуючи їх працювати на присадибній ділянці, де вирощують коноплі.
Коли працівники міліції поцікавилися природою виникнення такого роду «ботанічного захоплення», «мічуринець» розповів історію про те, що коноплі він вирощував для приготування препаратів за старовинними рецептами народної медицини, якими збирався лікувати хворих дружину й матір. Вони обидві, за його словами, потерпають від виразки шлунка.
На величенькому горищі оперативники виявили заскиртовані для просушування коноплі і вже висушену маріхуану, причому в такій кількості, що його слізна оповідка розвалилася, наче картковий будиночок. А от для чого «ботанік» зберігав заряджений газовий пістолет «Вальтер» і незареєстровану мисливську рушницю, він так і не спромігся пояснити.