Програма «Партнерство» Міжнародної фінансової корпорації та Міжнародна благодійна організація «Український освітній центр реформ» спільно з газетами «Комсомольская правда в Украине» і «Голос України» та журналом «Компаньон» організують проведення конкурсу карикатур з публікацією кращих робіт на сторінках видань.
Тема конкурсу: «Приватне підприємництво в Україні». Організатори конкурсу встановлюють наступні нагороди:
«Суперприз» — за найповніше висвітлення проблем приватного підприємництва в Україні — 1500 грн.
Також переможці визначатимуться в трьох номінаціях:
1. Національні особливості українського бізнесу.
1-ша премія — 800 грн.
2-га премія — 400 грн.
2. Міжнародний бізнес в Україні.
1-ша премія — 800 грн.
2-га премія — 400 грн.
3. Жінки і бізнес.
1-ша премія — 800 грн.
2-га премія — 400 грн.
4. Специфіка аграрного бізнесу в Україні.
1-ша премія — 800 грн.
2-га премія — 400 грн.
Термін проведення конкурсу:
Роботи приймаються до 10 листопада 2002 року.
Публікація кращих карикатур здійснюється протягом всього періоду проведення конкурсу.
Засідання журі — в листопаді 2002 року.
Умови конкурсу:
1. Кожен художник, що бажає прийняти участь у конкурсі, надсилає роботи, виконані в довільній техніці (кольорові або чорно-білі). 2. Формат малюнка 210 х 297 мм (А4). 3. Роботи мають бути оригінальними та такими, що раніше не були опубліковані. 4. Карикатури залишаються в розпорядженні організаторів конкурсу. 5. Після надходження робіт на конкурс до організаторів переходить право публікації карикатур без погодження з автором. 6. На звороті кожного малюнка укажіть прізвище автора, домашню адресу і контактний телефон. 7. Роботи надсилаються поштою (упакування має оберігати їх від пошкоджень під час пересилки). 8. Оцінка карикатур проводитиметься журі прямим таємним голосуванням з трьох критерій: — відповідність темі конкурсу; — гумористичність; — художній стиль. Про рішення журі, час та місце нагородження переможців конкурсу буде повідомлено на сторінках газети «Комсомольская правда в Украине» і журналу «Компаньон».
Призи.
Організатори конкурсу також установлюють десять заохочувальних призів. Після завершення конкурсу буде проведена виставка кращих робіт. Роботи надсилайте за адресою: 01024, Україна, м. Київ, вул. Богомольця,4, 5-й поверх, Міжнародна фінансова корпорація — Андрію Гулаю, з поміткою «Конкурс карикатур». За додатковою інформацією звертайтеся за багатоканальним телефоном: 253-05-39.