90 народних депутатів залучено до роботи в урядових комітетах, колегіях міністерств і відомств, експертних робочих групах, наглядових радах. Про це повідомив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин на нараді, присвяченій поглибленню взаємодії уряду та парламенту. Він підкреслив, що в такий спосіб уряд пішов назустріч законодавцям для поліпшення співпраці, а також прислухався до думок, висловлених народними депутатами на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України.
У свою чергу, Прем’єр-міністр Анатолій Кінах повідомив, що уряд розглядає поглиблення взаємодії з Верховною Радою як базу для проведення подальшої політичної реформи. На його думку, консолідація зусиль обох гілок влади дасть змогу повернути довіру громадян до владних структур, створить можливість для нашої держави успішно конкурувати з іншими країнами в умовах глобалізації світового простору.
На нараді було визначено пріоритетні законопроекти, що їх планують винести на розгляд Верховної Ради найближчим часом, а також шляхи подальшої співпраці законодавців та урядових структур.