— Ненавиджу багатіїв, які хизуються розкішними автомобілями, мобілками на ременях, — так пояснив пограбування слідчим дев’ятнадцятирічний Олександр Ф. із селища Клесів Сарненського району.
Юнак, без сумніву, лукавив: сім’я, в якій він виховувався, можна сказати, заможна, і Олександр не гребував усіма благами цивілізації, що ними користувалася його родина, яка, до слова, мала гарну репутацію у Клесові. Батьки ж Олександра нічому поганому сина не вчили. Можна припустити, що Сашко вирішив наслідувати Робін Гуда. Тільки кіногерой, грабуючи багатіїв, свою здобич віддавав бідним. Клесівський Робін Гуд переслідував власні інтереси.
Якось його приятель обмовився, що в центрі Сарн роблять євроремонт у квартирі одного дуже заможного чоловіка.
— Упакований він на всі сто, — розпинався той. — Квартиру в центрі Києва продав, тож має неміряно «баксів».
Розповідаючи це, приятель не здогадувався, що мимоволі став навідником і співучасником злочину, бо дав Сашкові ключа, з якого той виготовив дублікат. Ним невдовзі й скористався Олександр Ф. за відсутності господаря. Грошей не знайшов, тож забрав магнітофон. А через два дні, о п’ятій ранку, коли заможний одинак Олександр Б. ще спав, знову навідався у його квартиру. Але попри бритву у руці, наразився на гідний опір і накивав п`ятами.
Лише дві доби знадобилося працівникам Сарненського райвідділу УМВСУ в Рівненській області, аби затримати злочинця. З’ясувалося, що він був членом міні-банди, на рахунку якої дві крадіжки з універмагу у Клесові, а також розбійний напад на залізничному вокзалі.
 
Рівненська область.