Комітет Верховної Ради України з питань промислової політики і підприємництва планує протягом 2-ї сесії Верховної Ради 4-го скликання розглянути близько 50 законопроектів.
Як повідомляє інформуправління ВР, серед запланованих до розгляду документів, зокрема, проекти законів про Загальнодержавну (Національну) космічну програму України на 2003—2007 роки; про Національну програму розвитку та реформування гірничо-металургійного комплексу України до 2010 року; про засади державної регуляторної політики у сфері підприємницької діяльності; про завершення будівництва Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд. Крім цього, на виїзних засіданнях комітету планується розглянути здійснення політики дерегулювання на прикладі підприємницьких структур Одеської області.
Комітет також планує провести протягом другої сесії парламенту «круглі столи» з проблем державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб —суб’єктів підприємницької діяльності та спрощеного оподаткування структур малого підприємництва.