Народний депутат України Володимир Арешонков вручив призи переможцям конкурсу малюнків, присвяченого Міжнародному жіночому дню 8 Березня. Для участі в ньому політик запросив дітей із міста Коростеня та Олевського, Овруцького, Лугинського, Коростенського районів Житомирщини. Кількість охочих долучитися до творчого випробування перевершила всі сподівання — на адресу громадської приймальні депутата надійшло майже півтисячі робіт. Журі відібрало кращі з них з урахуванням віку учасників. Призи їм народний депутат вручив на урочистих зборах з нагоди свята, на які дітей запросили разом із батьками. Роботи переможців у сканованому вигляді було покладено в основу вітальних листівок, якими Володимир Арешонков вітав жінок з 8 Березня в обласному центрі та в районах, де проходив конкурс, а також у парламенті.
Головний приз — фотоапарат — отримала учениця 6 класу Красилівської школи Овруцького району Богдана Булуй. Серед творчих обдарувань міста Коростеня перемогла 13-річна Каріна Нефьодова. Її одноліток Назар Петрів, здобув першість серед учасників конкурсу з Лугинського району, 13-річний Микола Михалков із села Рудня-Хочинська став кращим в Олевському, Роман Романов із села Раківщина — в Овруцькому, а в Коростенському районі перемогу здобула 12-річна Маргарита Дорош із села Білка. Переможці отримали дипломи і призи — вишиті сорочки.
За словами політика, такі заходи, де діти можуть продемонструвати свої творчі здібності, він ініціюватиме й надалі.
Народний депутат, як повідомляє його прес-служба, провів низку зустрічей з освітянами. Зокрема, в селі Білка Коростенського району під час спілкування з педколективом місцевої школи було з’ясовано нагальні проблеми, в розв’язанні яких вчителі заручилися підтримкою депутата-мажоритарника. Це, зокрема, добудова приміщення дитсадка на 50 місць, відновлення харчування школярів молодшої ланки, компенсація педагогам транспортних витрат, спрямування в законне русло видобутку бурштину.

Фото прес-служби депутата.

Депутат вручає нагороду Маргариті Дорош.