Мішель Альо-Марі, перша жінка, яка стала міністром оборони Франції, цілком присвячує себе роботі і не має часу на особисте життя. В інтерв’ю журналу «Гала» вона розповіла про свої давні близькі стосунки з депутатом Національних зборів Франції Патріком Ольє і зізналася, що «дуже хотіла б вийти за нього заміж, але поки що не може знайти часу».
Її коханий, з яким вона познайомилася 30 років тому, зазначив, що «Мішель та я присвячуємо себе кожен день насамперед політичній кар’єрі, але в приватному житті ми справжні «половинки», котрі глибоко кохають одне одного. Коли ми познайомилися, їй було двадцять років, і ми були просто колегами перед тим, як закохалися. Наші стосунки — чудова любовна історія, яка триває». 
Нещодавно Мішель Альо-Марі здійснила майже годинний політ на надзвуковому винищувачі. Своїм кроком вона хотіла наголосити на важливості служби французьких льотчиків, які патрулюють у небі країни. Мішель одержала блискучу освіту і має дипломи юриста, економіста та філолога. Для повного щастя їй не вистачає вже зовсім небагато...