Спеціальні функціональні ліжка, інвалідні візки, медичне приладдя привезла для черкаського центру реабілітації учасників АТО народний депутат України, Уповноважений Президента України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

— Ця гуманітарна допомога, — зазначила Ірина Володимирівна, — зібрана друзями нашої держави в Данії. Це тільки початок співпраці з міжнародною організацією, яка вболіває за долю українських дітей, за українських воїнів, котрі захищають свою Вітчизну.
Ірина Геращенко відвідала також центр надання допомоги переселенцям із Донецької, Луганської областей та Криму. Як розповіли народному депутатові, в Черкасах мешкає понад вісім тисяч переміщених осіб, з яких майже три тисячі — діти. Тому подарунки малечі (на знімку), привезені гостею, були дуже доречні. При центрі щойно відкрито дитячу ігрову кімнату, де малюки проводять свій час, поки працюють їхні батьки-волонтери.
Того ж дня парламентарій відвідала дитячий будинок, зустрілася з журналістами місцевих ЗМІ, провела прийом громадян у своїй громадській приймальні.

Черкаська область.

Фото автора.