На Харківщину прибули дипломати з 11 країн. Одночасно тут працює делегація «Міжнародного Трейд-Клубу», повідомила заступник голови ОДА Юлія Світлична.
У рамках візиту відбулася зустріч із керівництвом області, під час якої презентували економічний, інвестиційно-інноваційний потенціал Харківщини та регіональні інвестпроекти. Представники дипломатичних установ ознайомилися з роботою деяких підприємств, зокрема, Харківського тракторного заводу ім. Орджонікідзе, ТОВ «Слобожанський миловар», Інституту рослинництва, а також компаній, зайнятих розробками в галузі інформаційних технологій.
Громадська організація «Міжнародний Трейд-Клуб» створена 1992 року з ініціативи дипломатів і сьогодні об’єднує керівників і співробітників торгово-економічних відділів майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Основною її метою є інформування дипломатів про економічний, експортний, науково-технічний потенціал України, а також сприяння українським центральним і місцевим органам державного управління в залученні інвестицій, установленні ділових контактів між вітчизняними та іноземними підприємцями.
Харків.