Уряд пообіцяв збільшити завантаження «Південмаша» державним оборонним замовленням. Про це «Голосу України» повідомили в Дніпропетровській територіальній організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

— На моє письмове звернення стосовно реагування на ситуацію, що склалася на головному ракетно-космічному підприємстві країни, Прем’єр-міністр дав розгорнуту відповідь щодо тих заходів, які було ухвалено Кабміном, — розповів народний депутат від БПП Максим Курячий. — Зокрема, уряд пообіцяв завантажити виробничі потужності «Південмаша» для виконання державного оборонного замовлення.
За словами депутата, готуються до підписання контракти підприємства з ДП «НАЕК «Енергоатом», розглядаються питання продовження фінансування створення космічного ракетного комплексу «Циклон-4». На підприємстві почалося погашення заборгованості у заробітній платі.
— Перебуваючи 26 березня в Дніпропетровську, Президент України Петро Порошенко повідомив, що «Южмаш» отримає оборонне замовлення й замовлення на 45 мільйонів гривень для виготовлення тролейбусів для Дніпропетровська та області, — нагадав Максим Курячий, додавши, що розв’язання проблем заводу залишається пріоритетним у його роботі на виборчому окрузі.
Дніпропетровська область.