Голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець відвідала у Черкасах лікувальні заклади та реабілітаційний центр для воїнів АТО (на знімку).

— Черкащина якісно вирізняється на тлі інших областей своїм ставленням до проблем учасників АТО, — сказала на прес-конференції Ольга Вадимівна. — Це я побачила на власні очі, зустрічаючись з воїнами. Сподіваюся, що наш новий благодійний проект «Люди допомагають людям», покликаний адресно допомагати родинам, які втратили годувальників під час Революції Гідності чи в АТО, активно підтримають черкащани. За допомогою благодійної інтернет-платформи фінансову допомогу родини загиблих отримуватимуть безпосередньо на свій банківський рахунок. Інформацію про сім’ї розміщуватимемо на сайті лише за їхньої згоди.
Проект «Люди допомагають людям», наголосила парламентарій, не має фонду чи посередницьких рахунків. Обсяг допомоги конкретній родині визначатиме координаційна рада, філії якої створюватимуть у кожній області. За словами Ольги Богомолець, банк—партнер проекту не заробляє відсотки, не бере комісійних, але відповідає за безпеку коштів.

Черкаська область.

Фото надано прес-службою ОДА.