З нагоди свята для «зелених беретів», які проходять військову службу у Тячівському районі, відбувся великий концерт. А перед тим посадовці райдержадміністрації та військові поклали квіти до пам’ятників Героям Майдану і воїнам-афганцям. Уже в самому залі для захисників Державного кордону звучали слова вітань як від представників районної влади, так і від колег-військових — військового комісара Тячівського райвійськкомату майора Ігоря Тищука, заступника начальника відділу прикордонної служби «Солотвине» Назара Кобриновича.

До вітань долучився і народний депутат України Василь Петьовка. За поданням керівництва військові отримали подяки та заохочення від парламентарія. Це дозиметрист відділу прикордонної служби «Тячів» Андрій Кость, солдат патрульного відділу прикордонної служби «Горонглаб» Ігор Чорненький, водій відділу прикордонної служби «Солотвине» Григорій Бочковський, дозиметрист відділу прикордонної служби «Солотвине» Іван Зелений, інспектор прикордонної служби «Солотвине» Василь Думнич, рядовий патрульного відділу ДПСУ «Горонглаб» Ігор Болва. Подарунки та відзнаки до свята «зеленим кашкетам» разом із побажаннями від імені Василя Пе-тьовки вручив його представник Степан Тулайдан.
Пам’ять про героїв, які в різні роки загинули, захищаючи Батьківщину, вшанували хвилиною мовчання.
Того ж дня зі святом прикордонника від імені народного депутата України Василя Петьовки його помічник Михайло Штефко привітав прикордонників відділів «Ділове» і «Богдан» Рахівського району.
«У вартових рубежів непроста і нелегка служба. Особливо сьогодні, коли ми переживаємо вкрай складний час для нашої країни, коли здійснюється неприхована агресія з боку Росії. Ви стоїте на захисті інтересів нашої держави і перші вступаєте в бій із зовнішнім ворогом, тим самим ви є прикладом захисника Батьківщини. Від вашого ставлення до виконання службових обов’язків, ваших дій і вчинків залежать долі мільйонів українців і держави загалом, — сказав Михайло Штефко. — Бажаю вам здоров’я, добра, сімейного затишку та злагоди».
За високий професіоналізм, сумлінне та зразкове ставлення до виконання службових обов’язків, проявлені під час охорони східного кордону України, а також з нагоди Дня прикордонника від імені народного депутата Василя Петьовки, повідомила прес-служба народного обранця, кращим прикордонникам відділів вручено подяки та цінні подарунки.

Закарпатська область.