заявили член міжпарламентського об’єднання «Депутатський контроль» народний депутат України Максим Поляков та його колеги під час відкриття свого представництва в Одесі.

Як проінформував Максим Поляков, боротьба з корупціонерами-контрабандистами показала необхідність відкриття відділення в одному з найпроблемніших регіонів — Одесі.


Серед пріоритетних напрямів у діяльності Одеської філії народний депутат назвав взаємодію людини і влади й захист від проявів корупції малого та середнього бізнесу. «Необхідно, щоб були єдині зрозумілі й прозорі правила гри для всіх. Тому що це допоможе бізнесу розбудовуватися більш динамічно й упевнено», — повідомив Максим Поляков.


«Депутатський контроль» запропонував концепцію модернізації і зростання якості обслуговування товарів у портах Одеси та області. Підсумок цього: збільшення надходжень у бюджет і зростання товарообігу через одеські порти.


Керівником Одеської філії ДО «Депутатський контроль» обрано депутата Одеської міської ради Олександра Остапенка. На думку нового керівника філії, на даний момент саме корупція — головний виклик існуванню української держави.


Представництво має намір уважно аналізувати використання бюджетних коштів місцевою владою, розподіл землі, а також контролювати інші сфери, піддані корупції.


Тепер жителі Одеської області можуть просто прийти в офіс філії й повідомити про прояви корупції в регіоні.


Одеська область.

 

Спеціальний представник МДО «ДК» в Одесі Василь Подлєсний, народний депутат України, член МДО «ДК» Максим Поляков, заступник глави секретаріату МДО «ДК» Андрій Боніславський, глава регіонального представництва МДО «ДК» Олександр Остапенко (зліва направо).

 

 

Фото МДО «Депутатський контроль».