Чергові ігри районних чемпіонатів Тячівського та Рахівського районів з футболу, що проходять за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, завершилися боротьбою за звання найсильнішої команди. 

На стадіони сіл обох районів прийшли численні вболівальники — адже всі прагнуть бачити свою дружину найкращою. Кожна команда прагнула перемоги, колективи демонстрували захоплюючі та цікаві матчі. Футбольні баталії були запеклими та безкомпромісними. За результатами ігор, в протистоянні команд села Ділове та «Біла Тиса» з села Богдан, з рахунком 1:2, перемогу здобули богданці. Видовищною була і гра футбольних клубів села Луг та міста Рахів, де з рахунком 4:1 перемогли лужанці. На Тячівщині матчі закінчилися з такими результатами: «Діброва» (Нижня Апша) — «Руське Поле» — 6:1; «Авангард» (Тересва) — «Калини» — 7:0; «Інтер» (Ганичі) — «Млин» (Буштино) — 4:1; «Колос» (Теребля) — «Плеша» (Підплеша) — 4:2; «Вонігове»—«Лісоруб» (Усть-Чорна) — 1:1; «Нива» (Тячівка) — «Інтер» (Нересниця) — 3:0. Того ж дня відбувся матч вищої ліги чемпіонату Закарпаття між командами ФК «Тячів» та ДЮФК «Мукачеве». Перемогли мукачівці — 3:0.
До речі, щонеділі протягом місяця, незважаючи на примхи погоди і травми футболістів, відбувалися футбольні матчі майже у кожному населеному пункті Рахівщини та Тячівщини. Від імені народного депутата України Василя Петьовки, повідомляє його прес-служба, футбольним командам вручили матеріальні винагороди та подякували за видовищну гру, тренерам і суддям — за організованість, а вболівальникам — за підтримку гравців.

Закарпатська область.

 

 

Під час турніру.

Фото надане прес-службою народного депутата.