Днями жителі Борисполя провели акцію протесту на заправці БРСМ. Люди перекрили в’їзд на АЗС. Місцевих мешканців підтримали активісти ГО «Стоп корупції у Київській області».

Містяни, особливо ті, котрі мешкають по сусідству з автозаправним комплексом, б’ють на сполох. Адже після пожежі у Василькові живуть як на пороховій діжці. Вони стверджують, що АЗС відкрили всупереч закону та з мовчазної згоди очільників міста. Ще на стадії будівництва люди мітингували, але до голосу громади ніхто не дослухався.
— Місцева влада закриває очі на цю проблему. У безпосередній близькості із заправкою розташований житловий багатоквартирний будинок, а найнебезпечніше — залізнична колія, якою їздять цистерни з пальним, — зазначає активіст ГО «Стоп корупції в Київській області» правозахисник Богдан Хмельницький. Бориспільчани кажуть, що попри кричущі порушення технічних норм про розміщення таких об’єктів головний архітектор та заступник міського голови Борисполя підписали і видали дозволи на будівництво автозаправки.
Отож, своєю акцією протесту жителі Борисполя хочуть привернути увагу до проблеми та подбати про свою безпеку, щоб місто не спіткала сумна доля Василькова, де через потужний вибух та пожежу на нафтобазі загинули люди, а ті, хто вцілів, страждають від наслідків аварії.