Сьогодні у Харкові відбудеться VІІ Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи». Масштабний бізнес-захід націлений на розвиток міжнародної економічної інтеграції, демонстрацію існуючих можливостей і перспектив провідних промислових кластерів Харківського регіону, відомого потужним машинобудівним комплексом, високоефективною енергетикою, величезним потенціалом у сфері науки та сільськогосподарського виробництва.

За попередньою інформацією, у форумі візьмуть участь керівники державних органів влади та місцевого самоврядування, представники дипломатичних установ із низки країн, зокрема Надзвичайні та Повноважні Посли в Україні США — Джеффрі Пайєтт, Канади — Роман Ващук, Королівства Нідерланди — Кейс Кломпенхаувер.


До Харкова також прибудуть високопоставлені чиновники, топ-менеджери транснаціональних корпорацій і фінансових установ, провідні українські та закордонні експерти.


Під час роботи форуму буде розглянуто хід реалізації Стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 року. У рамках заходу планується підписання Меморандуму про співробітництво між Харківською обласною державною адміністрацією й Американською торговельною палатою в Україні, який сприятиме запровадженню інвестиційних проектів у пріоритетних галузях економіки регіону.

 


Харків.