У Харкові в середу було тимчасово припинено роботу сесії міськради. Під час засідання міський голова повідомив про те, що майже сотня молодиків у балаклавах трощать будинок, який належить колишньому очільнику області, а нині народному депутату й керівникові місцевої організації партії «Опозиційний блок» Михайлу Добкіну.


Заступник начальника міського управління міліції Сергій Черняк ситуацію прокоментував так: «О 10:53 на номер «102» надійшло повідомлення, що у провулку Тульському невідомі в балаклавах намагаються захопити будинок. Завдяки діям співробітників Дзержинського й Київського райвідділів міліції конфлікт вичерпано».


Майже опівдні до будівлі міськради увірвалася група людей у масках. Ймовірно, саме вони брали участь у колотнечі біля будинку Добкіна.


«У міськраді молодики у балаклавах пробули не довго. Похуліганили в приймальні Кернеса — розбили телефон, і вийшли. На виході зчепилися з міліцією. Потім сіли в автобуси й поїхали», — повідомив один з очевидців.
Місцеві інформаційні мережі повідомляють, що у безладах брали участь представники «Цивільного корпусу Азов» і «Східного Корпусу».


Харків.