Всеукраїнська благодійна організація «Волонтерське об’єднання «Крила» за підтримки народного депутата України Дениса Дзензерського організувала для маленьких українців яскравий відпочинок на березі Чорного моря (Херсонська область, Лазурне) (на знімку).

 

 

Як розповів Денис Дзензерський, цього року програма оздоровлення була спрямована на дітей з інвалідністю, із зони АТО, з малозабезпечених родин і родин, що втратили свого годувальника внаслідок трагічних подій на сході.


Для більшості дітей 14 днів стали своєрідною реабілітацією, адже вони переживають за своїх батьків-Героїв, які захищають мир на сході України, а деякі ще не оговталися від болю втрати близької людини.


«Я дуже вдячна нашим партнерам за цю поїздку, адже в тісному спілкуванні з малюками, стає зрозумілою глибина наслідків війни... Ми бачимо руйнування, вибухи, обчислюємо збитки, проводжаємо в останню дорогу наших героїв, але мало хто бачить, що в цей час відбувається у свідомості дітей, а саме вони — майбутнє нашої країни», — поділилася враженнями Наталя Салімова, волонтер із Кіровограда, що супроводжувала дітей.


Фото надано прес-службою депутата.