На першому осінньому сільськогосподарському ярмарку у Вінниці 26 вересня представлено зо двісті тонн продукції місцевих виробників на загальну суму 2,3 мільйона гривень. Запасти на зиму дари полів і садів мешканці обласного центру матимуть можливість упродовж шести суботніх днів вересня і жовтня.

 

— Особливість таких торгів у тому, що ціни на них нижчі, ніж у закладах торгівлі чи на ринках обласного центру на 10—15 відсотків, — зазначив під час виїзного засідання оргкомітету з проведення ярмарків перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації Андрій Гижко. — Ми надаємо виробникам продукції безплатні торговельні площі, а натомість пропонуємо реалізувати товар за ціною його собівартості.


За словами посадовця, до участі у ярмарках запрошені 180 суб’єктів підприємницької діяльності з усіх районів області. Покупцям запропонують широкий асортимент м’ясних та ковбасних виробів, птицю, яйця, олію, молокопродукти, хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи, плодоовочеві консерви, овочі та фрукти.


Ярмаркуватимуть на площі біля торговельного центру «ШОК». Такі само торги організували й у райцентрах Вінниччини.


Вінницька область.