Урочиста церемонія спецпогашення спецштемпелем «Донбас — це Україна» поштового конверта відбулася у Слов’янську. 


«Я всіх закликаю купувати ці конверти і розсилати не лише по нашій країні, а й по всьому світу. Щоб увесь світ знав: ми — єдина країна», — звернувся до учасників церемонії директор Донецької дирекції Укрпошти Олексій Пушкін. Потім керівники дирекції, заступник голови облдержадміністрації Владислав Лаврик і секретар Слов’янської міськради Олег Зонтов випустили в небо повітряні кульки з прив’язаним листом з побажаннями миру й добробуту. Також до міжнародних місій та організацій направлені листи, написані трьома мовами, що їх підготували поштовики з усієї області. «Донбас — це Україна», — підкреслили автори послань.


Під час святкування відзначено кращих працівників галузі. Багато хто з них виконував чи продовжує виконувати роботу буквально на лінії вогню. Також підбито підсумки конкурсу дитячих листів. Переможцем став школяр-переселенець Федір Нагорний, який зворушливо написав про свої мрії.


«Я бачив, як плакали солдати, коли читали листи, які українські діти пишуть на фронт. Незважаючи на те, що є мобільні телефони та Інтернет, лист — він, як живе слово, зачіпає душу і серце», — зізнався Олег Зонтов.


Вл. інф.


Донецька область.