На центральній площі Харкова встановлюють ялинку і ярмаркове містечко. Ялинка буде та сама, що й у минулі роки. На її каркасі засяють майже 60 000 лампочок. Ілюмінацію запрограмують на мільйони різних комбінацій, і після відкриття ялинки вона працюватиме у трьох режимах — святковому, денному і нічному.
Але головною цікавинкою новорічного свята на площі Волі, каже адміністратор новорічного містечка Анастасія Кам’янська, стануть найрізноманітніші розваги й частування. Цього року в ярмарку візьмуть участь не просто приватні підприємці, а багато гарних ресторанів.
— Ми хочемо, щоб зустріч Нового року була яскравою, а традиційні страви біля ялинки смачними. При цьому ціни будуть прийнятними, середнього рівня, тобто не ресторанними. Щоб на нашому ярмарку прості люди змогли скуштувати різноманітні страви з риби і м’яса.
Ресторани розмістять у 24 будиночках, ще у 10 продаватимуть сувеніри. На ярмарку традиційно буде представлено вироби народних умільців, обереги, символи наступного року, пряники й фігурки із шоколаду. Також харків’яни й гості зможуть випити чай, каву, медовуху чи глінтвейн.
Новорічне містечко працюватиме щодня, а щоп’ятниці, щосуботи і щонеділі заплановано розважальні програми для дітей з аніматорами, Дідом Морозом і Снігуркою. Головну ялинку Харкова відкриють 26 грудня.

Харків.