У Черкасах народні депутати України Денис Силантьєв та Олег Петренко спілкувалися з директорами ДЮСШ, керівниками спортивних товариств, тренерами, викладачами фізвиховання та громадськістю.

 

Парламентарії виклали своє бачення розвитку спорту та фізичної культури у країні, вказали на шляхи фінансування галузі. Зокрема, Денис Силантьєв запропонував місцевим органам влади спрямовувати доходи від продажу підакцизних товарів на підтримку дитячо-юнацьких спортивних шкіл та центрів.


— Якщо ми, — підкреслив народний депутат, у минулому олімпійський чемпіон, — не знайдемо коштів для розвитку фізичного виховання, то діти опиняться на вулиці. Із підопічних міністерства спорту вони перейдуть під опіку МВС. А цього допустити не можна!


Народні обранці зустрілися з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком, обговорили питання підготовки спортсменів до відповідальних міжнародних змагань.


Черкаси.

 

Народний депутат України Денис Силантьєв, чемпіон України й Європи, рекордсмен світу з кульової стрільби Сергій Куліш, директор ДЮСШ №2 Ірина Дудник, народний депутат України Олег Петренко (зліва направо).

 


Фото автора.