Уже восьмий рік поспіль відбулися змагання за новорічний кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби, проведення яких традиційно підтримує народний депутат Василь Петьовка.

Як розповів директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга, традиційний турнір зібрав півтори сотні юних борців з Тячева, багатьох сіл Тячівського та селища Великий Бичків Рахівського району, а його учасники змагалися у чотирьох вікових категоріях від 1999 до 2008 років народження. Новорічний кубок — це підсумкові змагання, які дають можливість юним, але вже досвідченим борцям помірятися силою з суперниками, а новачкам уперше продемонструвати свої вміння на килимі, переконані організатори. Тому поєдинки видалися видовищними і запеклими, а батьки і вболівальники не скупилися на емоції.
Головним суддею змагань був старший тренер відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ та збірної області Йосип Болдижар. Після завершення фінальної частини він подякував організаторам турніру за спортивне свято, а батькам — за те, що вболівають про здоров’я і розвиток дітей.
У загальному заліку перше місце здобула команда Тячева, на другому — борці з села Ганичі і на третьому — борці села Грушового.
Переможців та призерів нагороджено медалями та грамотами. Цікаво, що нарівні з хлопцями боролася єдина дівчинка — Оленка Маханець із селища Тересва, яка здобула почесну бронзову медаль. Також кращих юних борців відзначено символічними статуетками від народного депутата Василя Петьовки. Нагородження проводили помічники народного депутата Степан Хома, Михайло Штефко, Степан Тулайдан та майстер спорту, член збірної України, тренер Богдан Ковернюк.
На завершення всім учасникам змагань вручили солодкі святкові подарунки.

Закарпатська область.

 

 

Під час змагань.

Фото надане прес-службою Василя ПЕТЬОВКИ.