Слідче управління звертається до очевидців ДТП у Харкові, що забрала життя трьох людей. Всіх, хто перебував поблизу місця події, а також водіїв автомобілів, обладнаних відеореєстраторами, просять звертатися у відділ розслідування ДТП СУ ГУНП у Харківській області за адресою м. Харків, вул. Маяковського 22 або телефоном 7157-160, 7157-164, 0677430699.
Моторошна автомобільна аварія сталася на проспекті Тракторобудівників. Це доволі жвава міська магістраль. Усе трапилося миттєво. Автомобіль швидкої допомоги виїхав на зустрічну смугу й урізався в маршрутний автобус. У результаті аварії на місці події загинув 57-літній водій «швидкої», жінка-фельдшер перебуває в лікарні.
У медичному автомобілі перебували 52-літній лікар і 23-літня мати з 4-літнім сином, яких медики перевозили з лікарні швидкої і невідкладної допомоги в 16-ту міську лікарню. Всі вони дістали значні травми й були негайно доставлені до медичних установ. Дитина та лікар згодом померли. Травмовані й пасажири автобуса, включаючи водія, яких також відвезли машини швидкої допомоги.
Перші висновки свідчили про те, що у всьому винний водій медичного автомобіля — грубо порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, не включивши попередньо проблискові спецсигнали.
Із департаменту інфраструктури міськради повідомили: водієві швидкої або стало зле, або він помер за кермом автомобіля. Посилаються на відеореєстратор, який зафіксував, що автомобіль швидкої допомоги зненацька змінив напрямок руху й виїхав на зустрічну смугу. На записах видно, що водій лежить на кермі в неприродній позі. Сила удару говорить про те, що автомобіль був у некерованому стані.

Харків.