В Одесі вперше цього року розпочали ремонт траси М-15 Одеса — Рені. У районі села Монаші Білгород-Дністровського району на 83-84 км. відновлюють дорожнє полотно.

 

 

Глава ОДА Міхеїл Саакашвілі (на знімку), який був присутній на місці проведення робіт, розповів, що в цілому на ремонт траси передбачається майже 1,1 млрд. грн. Частину грошей виділила обласна рада. Також у загальній сумі враховані гроші, отримані за рахунок перевиконання доходів Одеської митниці, а решту коштів виділить уряд України.


Поки ремонт робитимуть лише на одній з ділянок траси. У планах установити зливові стоки, укріпити дорогу й покласти зверху асфальтобетонне покриття. Розширювати її не збираються. Займатимуться цим приблизно 40 людей.


Керівник області відзначив, важливо, щоб підрядники працювали на совість, для чого необхідно максимально прозоро організувати тендери на проведення ремонту.


«Зараз головне, щоб усі тендери пройшли чесно. Ми запрошуємо великі міжнародні дорожні компанії в регіон. Я збираюся найближчим часом із ними зустрітися, щоб ми одержали якісні дороги, які можна буде експлуатувати довгі роки», — наголосив М. Саакашвілі.

Одеська область.


Фото прес-служби Одеської ОДА.