Із Звірівським сільським головою Сергієм Панасовичем зустрілися на лісовій галявині. Разом з директором Звірівської школи І—ІІ ступенів Любов’ю Мосійчук, місцевими активістами та лісівниками він висаджував на колишній вирубці ялини та сосни. До такої роботи Сергію Святославовичу не звикати. Свого часу він закінчив Лубенський лісний технікум, 15 років працював лісником, майстром лісу. Не забуває про свою професію і сьогодні, вже тривалий час обіймаючи посаду сільського голови. А обрали його десять років тому.

Майже кожного року разом з іншими сільськими депутатами Сергій Панасович бере в руки звичний для лісівників інструмент — меч Колесова, щоб примножити багатства довколишніх борів і дібров. А водяться в них навіть зубри, не кажучи вже про оленів, косуль, диких кабанів. Адже на значній території лісництва розташовані угіддя державного підприємства «Мисливське господарство «Звірівське», одного з найкращих в Україні. Минуть роки і на цю галявину, засаджену Сергієм Панасовичем та іншими закоханими у природу краю людьми, теж прийдуть наші менші друзі — лісові мешканці. Адже не випадково вже з 1570 року село має таку промовисту назву.

Волинська область.

 

 

Сільський голова Звірова Сергій Панасович і директор місцевої школи І—ІІ ступенів Любов Мосійчук  завжди знаходять час, щоб взяти участь у посадці лісу.

Фото автора.