Вісім машинобудівних підприємств Вінниччини після укладання угод на співпрацю з Житомирським бронетанковим заводом поставили першу продукцію на загальну суму 6,5 мільйона гривень. Їхній приклад наслідують представники ще 20 машинобудівних заводів краю, які побували у Житомирі на підприємстві «оборонки» разом з першим заступником голови Вінницької ОДА Андрієм Гижком.
— Понад сто зразків продукції, якої потребує оборонне підприємство, представлено на виставці, організованій для наших підприємців, — каже Андрій Гижко. — Бронетанковий потребує співпраці і з приладобудівними, і з деревообробними заводами. Пропонуватимемо її нашим підприємствам. Облдержадміністрація організує для них таку саму поїздку.
Про перспективи можливих виробничих відносин підприємці з Вінниччини розмовляли безпосередньо з директором Житомирського бронетанкового Олексієм Бабічем. Він особисто супроводжував гостей цехами. Консультації щодо кооперації надавали й керівники двох відділів заводу: технічного — Анатолій Сафінський, та комерційного — Олексій Гаран. Майже половина представників делегації Вінниччини висловили готовність до співпраці з одним із найбільших підприємств оборонної галузі країни.

Вінницька область.