Два рази шахраї продали квартиру літньої вінничанки після того, як відібрали її незаконним шляхом. Прокуратура Вінниччини захистила права жінки на її власність.

 

На вулиці опинилася пенсіонерка після того, як її обдурили нечесні на руку земляки. Дирекція школи, де вона працювала прибиральницею, дозволила ошуканій зночувати у підсобному приміщенні. На щастя, правоохоронці вивели аферистів на чисту воду. За вчинення шахрайських дій вони отримали передбачені законом строки покарання. Але квартиру ще необхідно було повернути її законній власниці. Жінка звернулася у прокуратуру з проханням представляти її інтереси у суді.

 

– Вінницький міський суд виніс рішення на користь постраждалої, тобто їй повернули квартиру, – розповіла прес-секретар прокурора Вінницької області Ірина ВИХОВАНЕЦЬ. – Однак сторона відповідача подала апеляцію на рішення суду. Тому довелося далі продовжувати відстоювати інтереси жінки. Апеляційний суд області відхилив скаргу відповідачів і залишив чинним рішення міського суду.

 

Керівник Вінницької місцевої прокуратури Олександр ГУЦОЛ повідомив, що працівники прокуратури контролювали справу доти, доки бабуся після тривалих митарств знову не переступила поріг власного помешкання. «Так, ця жінка уже проживає у своїй квартирі», – підтвердив у розмові з кореспондентом «Голосу України» Олександр Гуцол.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінниця.

 

Голос України