Вадима Наумова пам’ятають у Козятині на Вінниччині як гітариста гурту «AROS». Саме тому пам’ятний знак на його честь встановили біля місцевої музичної школи.
Восени 2013-го Вадима призвали в армію. Він служив в одному з підрозділів Національної гвардії. Був снайпером у третьому батальйоні оперативного призначення. Починаючи з літа 2014-го їхня частина брала участь у боях у зоні АТО. 22-річний снайпер загинув у першому своєму бою. Сталося це 1 вересня 2014 року біля села Василівка Старобешівського району Донецької області. Як пояснили побратими, він прикривав відхід одного з підрозділів. Протягом трьох місяців боєць значився у списках зниклих безвісти. Його тіло відшукали активісти гуманітарної місії «Чорний тюльпан».
Відважного бійця нагороджено (посмертно) орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Творче об’єднання кінематографістів BABYLON’13 зняло документальну стрічку про загиблого «Був такий хлопець». В її основу покладено прижиттєві зйомки бійця з позивним «Вінниця», зроблені на передовій.
Під час відкриття пам’ятного знака не стримували сліз рідні, друзі, плакало також небо. Молодь міста продовжує співати пісні, написані їхнім земляком Вадимом Наумовим.

Вінницька область.