У вівторок пополудні Ужгород потерпав од сильної зливи, яка супроводжувалася шквалистими поривами вітру і градом.

 

Мабуть, найдужче буревій розгулявся на найдовшій липовій алеї на набережній Ужа: потрощено гілки, розчахнуто старі дерева, наметено купи зірваного листя. Щоправда, ДСНС попереджала, що на місто суне велика буря.

 

А загалом, як повідомив міський голова Богдан АНДРІЇВ на своїй сторінці у Фейсбуці, повалено 12 дерев, пошкоджено чотири автомобілі, зруйновано близько десятка біл-бордів.

 

Члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ужгородської міської ради відразу ж почали працювати біля об'єктів, які постраждали від стихії. Керівництво міста, представники департаменту міського господарства та комунальні служби, підрядні організації -- КШЕП, "УжАгромікс", "АVE-Ужгород" -- спільно з рятувальниками та службами "Закарпатгазу", "Закарпаттяобленерго" працювали в посиленому режимі над ліквідацією наслідків буревію. Було задіяно, зокрема, до двадцяти одиниць техніки. Міське господарство і транспорт практично працювали у звичному режимі. Сума заподіяних збитків уточнюється.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України