Благодійний фонд «Наш Краматорськ» передав в управління освіти Краматорської міської ради розроблені проекти шести футбольних полів. Про це розповів народний депутат фракції Блок Петра Порошенка, президент Федерації футболу Донецької області Максим Єфімов, повідомляє прес-служба БПП.

 

 


«Дворовий футбол в Україні загалом, і в Краматорську зокрема, потребує реанімації. На сьогодні склалася гнітюча картина — хлопчаки ганяють у футбол на асфальті, в результаті чого отримують травми. Тому було вирішено побудувати в Краматорську європейські майданчики для міні-футболу зі штучним покриттям. Відповідною постановою Кабінет Міністрів визначив фінансування з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій. Згідно з постановою, вже виділено кошти на будівництво футбольних полів на базі чотирьох шкіл міста: №№ 8, 15, 26 і 31», -зазначив парламентарій.


За його словами, всі документи вже передали в управління освіти. Наступним етапом стане оголошення про проведення тендера на виконання робіт у системі ProZorro.