Оригінальний флешмоб -- сучасний танок під пісню Тіни КАРОЛЬ "Україна -- це ти" стане однією з цікавинок фестивалю "Мама, тато, я -- дружна весела сім'я". Цими вихідними він відбудеться в селі Дружба Криничанського району Дніпропетровщини.

 

Захід уже сьомий рік поспіль організовує місцева мешканка Олена ГРИГОРАШ. Ідея порадувати друзів, односельців та всіх зацікавлених виникла у жінки після народження сина. За словами організаторки фестивалю, виникло бажання, аби у малого було яскраве дитинство. У її час були турпоходи, конкурси, художня самодіяльність, тож і для нинішніх дітлахів вирішила організувати щось таке. Із року в рік, каже Олена, у неї з'являється дедалі більше однодумців.

 

Цьогоріч у програмі фестивалю -- веселі старти, у яких змагатимуться три родини із дітьми. На них очікує 13 конкурсів із олімпійською тематикою, наприклад, викладання кілець та стрільба з лука. Також буде концерт. Його підготували юні таланти з чотирьох сіл. А ще усі зможуть узяти участь у лотереї від господині фесту і отримати сувенір на пам'ять.

 

Що ж до родзинки сімейного фесту -- флешмобу, то у ньому братимуть участь 20 дітей, проте приєднатися зможуть усі охочі. Репетирують виступ уже три тижні. Оригінальний привіт запишуть на відео та передадуть співачці. До речі, у Дружбі вже утворився своєрідний фан-клуб Тіни Кароль. Зокрема, місцеві діти торік і цьогоріч побували на її концертах, останнього разу -- у Дніпрі.

 

Галина НЕРЕТІНА.

 

Дніпропетровська область.

 

Голос України