Народного депутата Максима Бурбака (на знімку) запросила до себе громада села Іванківці Кіцманського району Чернівецької області.

 


«Тиждень тому невідомі особи вивантажили чотири фури сміття просто в полі на околиці села. Громада обурена, адже підозрює когось із місцевих. На загальних зборах була повна зала, емоції аж зашкалювали, було озвучено багато фактів та версій, часто звучали прізвища односельчан-депутатів з облради та міськради», — відзначає Максим Бурбак.


Парламентарій зобов’язався звернутися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із проханням узяти розслідування цієї справи та притягнення винних до відповідальності під особистий контроль.


До речі, поліція оперативно порушила справу і проводить усі необхідні слідчі дії. Максим Бурбак наголосив: екоцид на Буковині не пройде, незважаючи на «місцевих князьків, які намагатимуться все спустити на гальмах».
Крім того, народний обранець порадив сільському голові і громаді звернутися до Чернівецького міського голови Олексія Каспрука із проханням допомогти з утилізацією цих відходів.