Завдяки спільним зусиллям народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Кучера (на знімку), місцевої влади та громади в Цибулівці Тростянецького району на Вінниччині відкриють дитячий садок, який не працював понад 20 років.

 


За словами М. Кучера, Цибулівка залишається мало не єдиним населеним пунктом на Тростянеччині, де немає дошкільного навчального закладу. На цю проблему обранець звернув увагу ще минулого року і домігся виділення понад чотирьох мільйонів гривень із держбюджету на повну реконструкцію приміщення дитячого навчального закладу та закупівлю меблів і обладнання.


«Після обрання народним депутатом одразу взявся за вирішення цього питання, бо розумів: для людей цей дитячий садок є життєво необхідним. До його ремонту долучилися всі: обласна, місцева влада, жителі села. Тому це — яскравий приклад колективної, спільної, злагодженої роботи, яка має хороший результат», — цитує слова Миколи Кучера прес-служба партії.


Крім того, повідомив парламентарій, результатом його постійних наполягань та звернень стало затвердження урядом фінансування ще 46 соціально важливих об’єктів, які розташовані на території Тростянецького, Бершадського, Гайсинського, Теплицького районів та міста Ладижин. Загальна сума, яку завдяки народному депутатові було виділено цього року з держбюджету на 17-й округ, уже становить 65 мільйонів гривень.


«А це ремонти дитячих садочків, шкіл, доріг, фельдшерських пунктів, лікарень, парків, стадіонів, музеїв, будинків культури, водогонів, а також встановлення вуличного освітлення в селах та благоустрій територій», — стверджує Микола Кучер.


Вл. інф.