Напередодні Дня знань відбувся урочистий захід з нагоди початку навчального року в Міжнародному гуманітарному університеті Одеси. Для святкового посвячення першокурсників зібралися студенти всіх факультетів вузу.

 

На запрошення професорсько-викладацького складу та студентів до МГУ приїхав народний депутат України від Опозиційного блоку Микола Скорик (на знімку праворуч).

 


«Для мене велика честь бути присутнім на цьому прекрасному святі. Це один із наймолодших вузів, які розвиваються в нашому місті, але вже досить успішних. Передусім хочу привітати першокурсників та їхніх батьків, бо для них сьогоднішній день — це новий етап в житті. Це можливість здобути серйозну спеціальність і знання. Сьогодні тут присутні не тільки студенти з України, а й з різних куточків земної кулі. Повірте, що сьогоднішній день — один із кращих днів вашого життя. Студентське життя — яскравий етап в житті людини. Від щирого серця бажаю, щоб найближчими роками Міжнародний гуманітарний університет потрапив у  рейтинги найкращих навчальних закладів світу, адже ви цього варті», — зазначив Микола Скорик.


Учні вузу порадували гостей свята своїми виступами і на завершення церемонії відкриття навчального року в небо запустили білих голубів.


— Я кандидат економічних наук, — сказав кореспонденту «Голосу України» народний депутат Микола Скорик. — Весь мій шлях до наукових вершин розпочинався в Одеському Національному політехнічному університеті.

Я добре пам’ятаю настанови своїх викладачів, що шлях у велику науку і велике життя розпочинається з перших кроків, котрі робляться у вузі. І тому сьогодні, зустрічаючись зі студентами, я побажав їм не гаяти час, а присвятити його освоєнню майбутньої професії. Нашій Україні потрібні висококваліфіковані спеціалісти, а не верхогляди, котрі знають все і не знають нічого.

Одеса.


Фото з сайту Опозиційного блоку.