Старшокласники, які стали переможцями конкурсу «Одужуй скоріше, мій захисник!», як головний приз на запрошення народного депутата Ірини Єфремової (на знімку) («Народний фронт») відвідали з екскурсією Верховну Раду.

 


Після приїзду до Києва на дітей спочатку чекала оглядова екскурсія столицею — молодим людям, переважна більшість яких уперше були в столиці, показали знакові місця та розповіли історію, легенди, які пов’язані з цими пам’ятками. Учасники заходу прогулялися Андріївським узвозом, Софійською площею, Пейзажною алеєю, подивилися Михайлівський собор, який прихистив побитих «Беркутом» студентів — учасників Революції Гідності.


Але найяскравіші враження у старшокласників залишилися від відвідування Верховної Ради — діти отримали екскурсію будівлею, зробили традиційні селфі на балконі парламенту, а також поспілкувалися з народним депутатом Іриною Єфремовою. 


Хлопці та дівчата завалили парламентарія запитаннями щодо організації роботи депутатів, цікавилися, що необхідно, щоб бути обраним до законодавчого органу країни, як поєднати особисте життя з політичним тощо. 


Завершилося відвідання парламенту, повідомили у прес-службі «Народного фронту», спільним фото на згадку про цей день перед будівлею Верховної Ради.


Конкурс «Одужуй скоріше, мій захисник!», який відбувався під патронатом Ірини Єфремової, стартував у серпні — в День незалежності, і завершився в День захисника України (14 жовтня) нагородженням переможців та передачею дитячих творчих робіт пораненим бійцям до харківського військового шпиталю.


Вл. інф.