Найбільший цирковий колектив України допоміг глядачам знову повірити в казку та поринути у фантастичний світ пригод.

 

 

Цього понеділка у Києві відбулася прем’єра яскравого та динамічного шоу «Італійський цирк» від «Кобзов». Золоті та бронзові призери міжнародних циркових фестивалів у Європі знову порадували українського глядача.

Неймовірні трюки акробатів, складні номери еквілібристів та повітряний політ на висоті 18 метрів змушували глядачів затамовувати подих чи навпаки голосно скрикувати.


Також на манежі виступали екзотичні звірі. Імператорські тигри, що колись підкорили Рим, цього разу завоювали серця глядачів. Кенгуру зійшовся в гумористичному бою з приборкувачем тварин. Шестиметровий жираф здивував глядачів своєю вдачею — усмішка не сходила з його морди, й він намагавсь заглянути в кожну фотокамеру. А величезні слони увагу публіки привертали динамічними танцями.


По закінченні програми Микола Кобзов отримував привітання напередодні власного дня народження. Він, зокрема, сказав: «Безмежно вдячний усім гостям. Нам неабияк приємно бачити стільки щасливих та усміхнених облич. Намагатимемося й надалі дивувати вас новими шоу».


«Кобзов» 2014 року занесений до книги рекордів як найбільший цирк України.

Фото надане цирком «Кобзов».