Для передплатників періодики у місті Верхньодніпровськ, що на Дніпропетровщині, працівники їхньої пошти — найкращі. Старший інструктор відділу передплати ЦПЗ №4 Тетяна Михайленко працює тут уже вісім років, а у відділі — з березня 2011-го. Її, за фахом економіста, доля привела на пошту, а два роки тому колеги обрали Тетяну головою профспілки.

 

Сортувальниця Юлія Коваленко — молода, енергійна і завзята. Як з’ясувалося, ця жінка виросла в друкарні сусіднього району — саме там працювала бабуся дівчинки, а потім — і мама. Запах фарби і стоси щойно віддрукованих газет стали для неї настільки рідними, що її завжди мов магнітом тягло до періодики. Минули роки — і мрія Юлії здійснилася.


Олена Зеленська, мабуть, ніколи й уявити не могла, що працюватиме на пошті. Однак вона, архітектор з дипломом і фаховим досвідом, якось залишилася без роботи. Тож від біржі праці отримала направлення на пошту в квітні нинішнього року і тут залишилася. Швидко призвичаїлася до нової специфіки, стала частиною цього невеликого, але дружного колективу.


«Дівчата з відділу передплати — небайдужі в роботі, вболівають за спільну справу, хороші організатори, — розповідає начальник ЦПЗ №4 Світлана Щербина. — Дні передплатника проводять настільки результативно, що вкотре переконуюсь: є у наших кадрів гарний потенціал».


Дніпропетровська область.

На знімку: Олена Зеленська, Тетяна Михайленко та Юлія Коваленко.


Фото надано автором.