Центри адмінпослуг у всіх районах Харкова готові приймати заяви на ім’я міського голови Геннадія Кернеса, надавати первинну правову допомогу та юридичні консультації , повідомила директор департаменту адміністративних послуг і споживчого ринку Вікторія Китайгородська.


— Харків став першим містом в Україні, де запровадили роботу територіальних центрів адмінпослуг. Вони стали ще однин майданчиком взаємодії харків’ян і влади. Нині наше завдання — розширити ці можливості. Тепер у всіх центрах будуть приймати звернення, заяви, клопотання на ім’я міського голови. Харків’яни можуть вносити свої пропозиції, зауваження. За необхідності їм допоможуть написати заяву, — повідомила Вікторія Китайгородська.


За словами директора юридичного департаменту, раніше, щоб подати заяву, одержати правову допомогу, потрібно було звертатися до міської ради. А тепер надання цих послуг зробили територіально доступнішим. Неважливо, де живе людина, звернутися по безплатну допомогу вона може до будь-якого центру адмінпослуг міста.


Нині у Харкові триває масштабна робота з розширення мережі центрів адмінпослуг і наповнення їх найсучаснішими інформаційними технологіями.

Харків.