Ветеранський клуб «Неспокійні серця», що в Луцьку, відзначив своє 30-річчя. Починався він далекого вже 1986 року на танцювальних вечорах у міському Будинку культури як клуб тих, кому за тридцять. Оскільки багатьом його учасникам було значно більше років, то вирішили створити групу «Ветеран». Власне, це і стало початком «Неспокійних сердець». Усю цю історію на урочистому вечорі з нагоди ювілею розповів тодішній директор Будинку культури Віталій Нерода.


Цікаво, що впродовж усіх цих трьох десятиліть традиційним днем зустрічей залишається середа. Хоча часто вони відбуваються і в інші дні.


Учасники клубу разом відзначають свята, пам’ятні дати в житті держави і Луцька, дні народження. Коло уподобань теж широке: це і вишивка, і поезія, і співи... Як і годиться, цього дня ювіляри отримали багато привітань.

Добре слово про них сказали начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, голова обласної організації ветеранів України генерал-майор у відставці Олександр Булавін, голова міської ветеранської організації Валерій Севрюков, керівник клубу «Неспокійні серця» Ірина Поліщук та інші. А генеральний директор фірми «Ніколь» Максим Бондарчук подарував ювілярам два великі торти.


Звичайно, свято не обійшлося без концерту. Зал гаряче аплодував авторським гуморескам воїна-фронтовика 91-річного Михайла Єрліна, ветеранському хору «Неспокійні серця». Дивлячись на цих сивочолих людей, проймаєшся повагою до їх віку і по-доброму заздриш ентузіазму та енергії.


Довгих літ вам, «Неспокійні серця».

 

Волинська область.

 


На знімку: хор «Неспокійні серця» — один із найкращих аматорських колективів Луцька.


Фото автора.