У Нікольському районі Донецької області відбувся турнір із вільної боротьби на честь майстра спорту СРСР Василя Папазова. У ньому взяли участь понад 70 юнаків із Волновахи, Бердянська, Маріуполя, Слов’янська, прилеглих сіл та селищ.


Народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Володимир Гусак привітав учасників турніру і подарував їм комплекти спортивної форми.


Змагання пройшли в оновленому залі спортивної школи смт Нікольське. Завдяки допомозі народного депутата Володимира Гусака і Нікольської районної ради було відремонтовано дах, встановлено нові стелі, змонтовано сучасне освітлення у спортивному залі. Тепер у ньому зможуть тренуватися і виступати спортсмени найвищого рівня.


«Хочу побажати всім вихованцям школи та дітям району міцного здоров’я. Тому що заняття спортом — це насамперед здоров’я. Ми продовжуватимемо підтримувати фізичну культуру і спорт в Україні. Адже спорт — це позитивні емоції, заряд енергії і те, що всіх нас об’єднує», — зазначив парламентарій, повідомляє сайт партії «Опозиційний блок».


Володимир Гусак переконаний: у майбутньому з цих діток виростуть справжні чемпіони, які прославлятимуть Україну на міжнародній арені.