№ 19, 1 лютого
Закон України «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких законів України», № 732-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» щодо відтермінування набрання чинності положеннями пункту 6 розділу VІ «Прикінцеві та перехідні положення», № 733-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 297 Кримінального кодексу України щодо відповідальності за осквернення або руйнування пам’ятників, споруджених в пам’ять тих, хто боровся проти нацизму в роки Другої світової війни — радянських воїнів-визволителів, учасників партизанського руху, підпільників, жертв нацистських переслідувань, а також воїнів-інтернаціоналістів та миротворців», № 734-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму», № 735-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію України природного газу», № 736-VІІ.
Закон України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», № 737-VІІ.
№ 37, 27 лютого
Закон України «Про недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань, та визнання такими, що втратили чинність, деяких законів України», № 743-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо імплементації до національного законодавства положень статті 19 Конвенції ООН проти корупції», № 746-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань судоустрою та статусу суддів», № 769-VІІ.
№ 38, 28 лютого
Закон України «Про встановлення державної допомоги постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей», № 745-VІІ.
Закон України «Про введення мораторію на ліквідацію та реорганізацію закладів охорони здоров’я», № 772-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до додатка № 3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», № 776-VІІ.