Ветерани МВС Волинської області протягом години перекривали міжнародну  магістраль М 07 Київ-Варшава, біля міста Ковеля.

 

На знімках:

 

блокування магістралі М 07
поблизу Ковеля
ветеранами МВС

 

Фото
з інтернет-видання "Район Ковель".

 

-- Ми проводимо акцію щодо захисту своїх конституційних прав, які порушують депутати Верховної Ради. Вимагаємо перерахувати наші пенсії  згідно із законодавством. Це є попереджувальна акція. Ми зверталися до міністра внутрішніх справ, Президента України, Прем'єр-міністра. Скрізь йдуть одні відписки, -- розповів  голова Ковельської первинної організації Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України, підполковник міліції у відставці Олексій Будков.

 

Що ж, проблема заслуговує на увагу владних структур держави. Однак спосіб, у який її намагаються вирішити, сумнівний. Блокування цієї важливої міжнародної автомагістралі стало справжньою бідою для автомобілістів.  На жаль, вони стають заручниками різних складних ситуацій у державі. Напевно, слід на законодавчому рівні убезпечити учасників дорожнього  руху від подібних акцій. Адже, окрім економічної  шкоди, втрати часу, в зимовий час вони ще й  загрожують здоров'ю водіїв та пасажирів транспортних засобів. Шосе не місце для зведення політичних та інших рахунків, розв'язання складних соціальних проблем -- такий головний висновок численних коментарів на цю подію в соціальних мережах.

 

Максим СОЛОНЕНКО.

 

Волинська область.

 

Голос України