Матері загиблих захисників України на фронті російсько-української війни були запрошені на перший у Чернігові турнір з футзалу для учасників АТО, волонтерів і членів їх сімей "Герої не вмирають".

 

На знімках:

 

матері загиблих героїв
з янголами-охоронцями та грамотами

 

Андрій Дериземля (в центрі)
чекає виходу своєї команди

 

 

Було зворушливо, коли перед початком змагань матері загиблих, які входять до громадської організації "Єдина родина Чернігівщини", вручили капітанам команд різдвяні обереги -- ангелів-охоронців. А футболісти матерям -- пам'ятні вимпели з написом "Родині воїна. Герою, який віддав своє життя за українську землю". Такі вимпели одержали родини Євгена Бушніна, Андрія Іщенка, Дмитра Полегенька, Юрія Степанця, Дениса Чередниченка, Андрія Шанського.

 

Цікаво, що в команді "Біатлон" грав і начальник міського управління у справах сім'ї, молоді і спорту, відомий біатлоніст Андрій Дериземля. Не дивно, що саме команда волонтерів "Біатлон" і стала переможцем турніру.

 

Але боротьба була напруженою -- доля першого місця вирішилася лише у другій серії пенальті. Цікаво, що була команда і управління державного казначейства, яка так і звалася "Казначейство". Загалом розігрувалися шість місць.

 

Під час нагородження учасників привітала прославлена біатлоністка, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш. Вона передала вітання учасниками від голови Чернігівської адміністрації Валерія Куліча.

 

Василь ЧЕПУРНИЙ.

Фото Володимира БЕРЕЗИНСЬКОГО.

 

Чернігів.

 

Голос України