У П'ятихатках Дніпропетровської області за кошти міського бюджету було придбано дві квартири: одну -- для молодого фахівця районної лікарні Олександра Шарова, другу -- для дитини-сироти Олександра Афанасьєва. З цією метою міська рада виділила 300 тисяч гривень, причому житло для лікаря відтепер буде службовим, іншу ж квартиру було надано згідно з спеціальною чергою, де нині перебуває ще три дитини-сироти. За інформацією П'ятихатського міського голови Олега Малоока, міська влада запланувала на 2017 рік придбати ще дві аналогічні квартири.

 

-- Щодо житла дитини-сироти, -- коментує міський очільник, то хочу зазначити, що колишній господар, продаючи свою квартиру, залишив у ній меблі, побутову техніку і деякі речі, що згодяться в господарстві. Тож спеціально для вручення ключів від оселі ми вважали за потрібне викликати з армії Олександра, де він якраз виконує свій громадянський обов'язок.

 

До слова, для районного центру, яким є П'ятихатки, придбання житла коштом міського бюджету -- подія виняткова. Тому добре, що вона матиме своє продовження.

 

Олена ЧЕРНЯВСЬКА.

 

Дніпропетровська область.

 

Голос України