Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка відвідав відділення дитячої онкології в Національному інституті раку (на знімку). Спільно із Центром творчості і натхнення «Країна сонця» він провів для онкохворих дітей, які проходять лікування та реабілітацію в Інституті раку, майстер-клас із ліплення з глини. Сергій Рибалка також подарував дітям книжки, а відділенню дитячої онкології — ваги для зважування пацієнтів під час їхнього обстеження.

 

 

«Завдяки підтримці та порадам кваліфікованих майстринь із центру творчості, дітки із задоволенням ліпили чудові вироби та іграшки з глини. Усі роботи діток вийшли неймовірні!» — розповів Сергій Рибалка.


Після спілкування з дітьми, голова фінансового комітету дізнався про проблеми і нагальні потреби в керівництва Інституту раку та відділення дитячої онкології.


«У такій складній життєвій ситуації діти повинні відчувати підтримку кожної хвилини не лише батьків і рідних, а й тих, хто перебуває поруч. Окрім навчального уроку з ліплення, ми подарували діткам цікаві книжки, щоб вони їх обов’язково прочитали й отримали корисну інформацію, яка допоможе їм краще пізнавати світ. На прохання завідувача відділення дитячої онкології також подарував ваги для зважування діточок під час проведення їхнього обстеження. Ми й надалі робитимемо все можливе, щоб діти не залишалися один на один зі своїми проблемами, а постійно відчували: поруч із ними є небайдужі люди», — сказав Сергій Рибалка.

 

Фото прес-служби депутата.