Власником нового легкового автомобіля DAEWOO Nexіa став Віктор Самсонов, інвалід війни І групи, завдяки турботам народного депутата Ігоря Шарова. Цінний подарунок з нагоди 25-річчя виведення військ з Афганістану вручив воїну-інтернаціоналісту представник депутата Григорій Дрок.

Віктор Самсонов був серед перших радянських воїнів, хто потрапив на афганську війну. У 1979 році його направили для проходження військової служби у військах КДБ СРСР у провінцію Хорол із подальшою передислокацією. За спецзавданням, як гранатник і стрілець, він багаторазово брав участь у бойових операціях, отримав тяжке поранення та захворювання, що призвели до втрати ноги.

Як зазначила голова Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор, вручення автомобілів землякам ветеранам-інтернаціоналістам — непорушна традиція Ігоря Шарова протягом багатьох останніх років. Це вже сьомий легковий автомобіль, вручений ним інвалідам Кіровоградщини. Щороку, незалежно від політичної та економічної ситуації в країні, народний обранець дарує транспортний засіб одному з афганців, який потребує цього найбільше.

Вл. інф.

На знімку: пересуватися містом ветерану буде легше, і, як наголосив він сам, життя його відтепер стане активнішим і він частіше братиме участь у всіх заходах, що їх проводять бойові побратими.

 Фото з сайту Fakel. kr. ua