У Верхньодніпровську днями просто в центрі міста сталася пригода, під час якої постраждала одна родина. У двері квартири звичайного комунального будинку посеред вихідного дня подзвонив невідомий, господиня відчинила й одразу відчула, як її полоснуло ножем над бровою. Зловмисник приставив руба лезо до її шиї і, погрожуючи вбити дітей, які саме були вдома, вимагав грошей і коштовності. Тож не дивно, що нападнику вдалося заволодіти планшетом, мобільним телефоном, грошима та ключами від квартири. Забравши награбоване, він зник з місця пригоди.

 

Оговтавшись, жінка одразу зателефонувала чоловікові, котрий за збігом обставин саме ніс чергування у групі швидкого реагування спецпідрозділу "Ангели", а той уже повідомив поліцію. Оперативно виїхало дві машини: одна -- з "Ангелами", друга -- з поліцейськими, яким постраждала повідомила прикмети нападника. Біля будівлі поштамту було помічено чоловіка, котрий сідав у таксі і прикмети якого нагадували зловмисника. Коли "Ангели" перегородили дорогу авто і кинулися до нього, на передній панелі таксі побачили крадені речі. Тим паче, що під час затримання у кишені підозрюваного був ніж, яким він орудував.

 

Уже в поліції з'ясувалося, що зловмисником є місцевий житель Юрій Д., 1973 року народження, раніше судимий за розбій, він кілька пару днів тому вийшов з місць позбавлення волі і знов узявся за старе. Отож для того, щоб спіймати його, спецпідрозділу "Ангели" знадобилося якихось 20 хвилин.

 

Олена ЧЕРНЯВСЬКА.

 

Дніпропетровська область.

 

Голос України